Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Τσάι...και συμπάθεια....



    ή αλλιώς "Είδη ψαρέματος...δολώματα κι αγκίστρια..."
Σε άρθρο της ιστοσελίδας "Χαϊδάρι σήμερα" περιγράφεται μια συνάντηση στο "Αίνιγμα", μεταξύ των κκ. Τσατσαμπά, (επικεφαλής στη κίνηση "Πρώτα το Χαϊδάρι", που στηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ) Ντηνιακού (πρώην Δημάρχου Χαϊδαρίου που στηρίχτηκε κατά το παρελθόν κυρίως από το ΠΑΣΟΚ)και Ασπρογέρακα (επικεφαλής της κίνησης "Πολίτες σε δράση-Οικολόγοι Πράσινοι"που στηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και του Οικολόγους Πρασινους).
        Ο αρθρογράφος προσπαθεί να αλιεύσει από μια συνάντηση πολιτικές προεκτάσεις. Όμως βεβαίως και γνωρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και Οικολόγοι Πράσινοι είναι αυτοί που πολιτικά στηρίζουν την παράταξη "Πολιτών σε Δράση-Οικολόγοι Πράσινοι". Γνωρίζει πολύ καλά ότι η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο δήμο μας είναι πολύ μεγάλη. Γι αυτό "παίζει" με τα πρόσωπα. Οποιαδήποτε τακτική την αποφασίζει η συνέλευση της δημοτικής κίνησης των Πολιτών σε Δράση. Κι αυτό το γνωρίζουν και οι κ. Τσατσαμπάς, Ντηνιακός και Ασπρογέρακας. Επομένως με μια απλή συνάντηση ανθρώπων που γνωρίζονται καλά και από παλιά, γίνεται η αρχή για να κατασκευαστούν υποθέσεις για να ρίξει ο αρθρογράφος δόλωμα και αγκίστρι και να μειώσει τη δυναμική μιας ανερχόμενης παράταξης. Προσθετει και λίγο Ντηνιακό που βγαίνει ως "ξαναζεσταμένο φαγητό" για να συμπληρωθεί το μενού στο τραπέζι και έτσι στο τέλος σερβίρει το "τσάι και συμπάθεια".
          Έφτασε η ώρα να αλλάξει σελίδα ο δήμος μας. 
Μακρυά από παρατάξεις που υποστηρίχτηκαν από κόμματα (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που έφτασαν τη Τοπική Αυτοδιοίκηση και το δήμο μας στο χάλι που βρίσκεται σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τη τελική δημοσίευση των σχολίων φέρει η Συντακτική Επιτροπή του Ιστολογίου. Ανάμεσα στους απαραίτητους όρους είναι τα σχόλια:
1. Να μην συμπεριλαμβάνουν ύβρεις.
2. Να απαντούν στο περιεχόμενο της ανάρτησης που σχολιάζουν.
Η Συντακτική επιτροπή του "συμπολίτη"