Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ο Χαϊδαριώτης Δ.Βίτσας και μια απάντηση στο "Χαιδάρι σήμερα"

Στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ εκλέχτηκε Γραμματέας ο συμπολίτης μας Δημ. Βίτσας. Πρόκειται για ένα δοκιμασμένο στέλεχος της Αριστεράς και του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία.Με την ευκαιρία ας ενημερώσουμε το χαϊδαριώτικο ιστολόγιο "Χαδάρι σήμερα" που με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να κτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, ή τους "πολίτες σε δράση" και κάνει αναφορά  στην εκλογή του Δημ. Βίτσα λέγοντας: 
"Ενδεικτικό πάντως του πόσο απρόβλεπτη είναι η πολιτική ζωή στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτελεί το γεγονός ότι στις εσωκομματικές διαδικασίες της τοπικής οργάνωσης Χαϊδαρίου για την εκλογή συνέδρων, ο Δ. Βίτσας εξελέγη μόλις έκτος..." 
Πρόκειται για παλαιοκομματικά επιχειρήματα Πασοκικού-αυριανιστικού τύπου. Θέλουμε να τους βάλουμε να σκεφτούν εκεί στο "Χαιδάρι σήμερα" ότι αν ο Δ.Βίτσας εκλέγεται έκτος στην οργάνωση Χαϊδαρίου ας σκεφτεί πόσα ακόμη δυνατά στελέχη έχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Χαιδάρι τα οποία θα μπορούσαν να διαδραματήσουν σημαντικό ρόλο στην κεντρική και πολιτική ζωή. Έτσι ας μην προβληματίζονται εκεί στο "Χαϊδάρι σήμερα" με τις θέσεις εκλογής του Βίτσα. Ας τους προβληματίζει το ΠΑΣΟΚ και οι "Κιγκινάτοι" και οι γόνοι τους με τους οποίους έχουν στενές πολιτικές συγγένειες και τους υπερασπίζονται.
Το "Χαϊδάρι σήμερα" καθε φορά θα έχει την απάντηση που του αξίζει.

Η Σ.Ε του συμπολίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τη τελική δημοσίευση των σχολίων φέρει η Συντακτική Επιτροπή του Ιστολογίου. Ανάμεσα στους απαραίτητους όρους είναι τα σχόλια:
1. Να μην συμπεριλαμβάνουν ύβρεις.
2. Να απαντούν στο περιεχόμενο της ανάρτησης που σχολιάζουν.
Η Συντακτική επιτροπή του "συμπολίτη"