Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

2018 Το Ιστολόγιο «Συμπολίτης Χαϊδαρίου» κάνει μια νέα αρχή.


Μετά από 4 χρόνια το Ιστολόγιο «Συμπολίτης Χαϊδαρίου» πραγματοποιεί μια νέα αρχή. Θεωρούμε ότι στα χρόνια που πέρασαν έλειψε μια εναλλακτική φωνή απόψεων και ενημέρωσης γύρω από τα προβλήματα στο Χαϊδάρι. Πρόθεσή μας είναι αυτή τη νέα περίοδο να αναδείξουμε τα προβλήματα στο Δήμο μας. Και η αλήθεια είναι ότι έχουν συσσωρευτεί πολλά. Η αλλαγή της δημοτικής αρχής και η ανάδειξη του κ. Σελέκου ως δήμαρχο γέννησε σε πολλούς ελπίδες, ότι είναι δυνατόν να υπάρξει μια καλύτερη εικόνα στο Δήμο μας. 
Γυρίζοντας πίσω, από το 14 έως και σήμερα τα γεγονότα αποδεικνύεται ότι δεν υπήρξαν βασικές τομές στη διοίκηση του δήμου, παρά τις όποιες εξαγγελίες. Αντίθετα υπάρχουν χρόνια προβλήματα που η Δημοτική αρχή δεν κατόρθωσε όχι να τα λύσει, αλλά ούτε καν να τα αγγίξει. Σιγά - σιγά στην αρθρογραφία μας θα ξεδιπλώνουμε ένα - ένα τα προβλήματα, αλλά και τις αντιδράσεις όχι μόνο του Δήμου, αλλά όλων των δημοτικών Παρατάξεων, αλλά και των πολιτών. Εδώ θα είμαστε παρόντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για τη τελική δημοσίευση των σχολίων φέρει η Συντακτική Επιτροπή του Ιστολογίου. Ανάμεσα στους απαραίτητους όρους είναι τα σχόλια:
1. Να μην συμπεριλαμβάνουν ύβρεις.
2. Να απαντούν στο περιεχόμενο της ανάρτησης που σχολιάζουν.
Η Συντακτική επιτροπή του "συμπολίτη"